Transport Zwitserland

Onze diensten

Meer info nodig?

Door contact met ons op te nemen brengen we u in contact met de juiste specialist.

Over transport Zwitserland

Couwels – Van Aperen biedt transporten aan over de ganse wereld, maar wij hebben ons gespecialiseerd in wegtransport van en naar Zwitserland.

Vrachtwagens en chauffeurs

Dagelijks rijden wij met ongeveer 15 wagens (9 eigen vrachtwagens en 6 vaste charters) tussen Benelux en Zwitserland. Onze Belgische en Franse chauffeurs zijn meertalig (Nederlands, Frans, Duits en Engels) wat de communicatie op de laad- en losplaatsen alleen maar ten goede komt.

Kwaliteit en service dragen we immers hoog in het vaandel.

Onze eigen huifwagens (schuifgordijnen) zijn megatrailers en kunnen tot 3 meter binnenhoogte laden.

Goederen

Onze chauffeurs vervoeren met plezier uw goederen naar Zwitserland als deelpartij/groupage (LTL)  of volle wagen (FTL). Bovendien hebben ze allemaal de nodige ADR opleidingen gevolgd waardoor wij probleemloos gevarengoed kunnen laden of lossen in Zwitserland.

Douane

Het spreekt voor zich dat wij als specialist in transport naar Zwitserland ook voor alle douaneformaliteiten kunnen zorgen die hiermee gepaard gaan.

Wij zorgen voor de uit- en inklaring van uw goederen en stellen op basis van uw commerciële facturen de nodige douanedocumenten uit en ontfermen ons over de afhandeling van BTW en eventuele invoerrechten.

Heeft u een zending voor Zwitserland ?

Wij helpen je graag verder. Aarzel niet om uw aanvraag te sturen naar sales@transportvanaperen.be en wij bezorgen u zo spoedig mogelijk een offerte.